‘The Sky is the Limit’ komt met ‘all-star’-editie: Harry, Olga en Michel van den Brande opnieuw van de partij

 

 ©  joren de weerdt, frank bahnmuller

Tv-maker Peter Boeckx is bezig met de opnames van een nieuw seizoen van de veelbesproken docureeks ‘The sky is the limit’. Dat wordt een ‘all star’-editie waarin oude bekenden hun opwachting maken. Onder hen stellingbouwer Michel Van den Brande, en Harry Schurmans en Olga Zelenko.

De tijd vliegt: het eerste seizoen van The sky is the limit, waarin het leven van welstellende Vlamingen wordt gevolgd, kwam al in februari 2014 op het toenmalige Vier. De kijker kon daarin kennismaken met onder anderen oud-profvoetballer Daniel Camus en modeontwerper Edouard Vermeulen, maar het waren vooral ondernemer Willy Naessens en zijn vrouw Marie-Jeanne Huysman en kunsthandelaar Harry Schurmans en Olga Zelenko die over de tongen gingen.

Harry Schurmans en Olga Zelenko. 

Harry Schurmans en Olga Zelenko. ©  Joren De Weerdt

Die laatste twee koppels zijn er alvast opnieuw bij in de speciale all stars-editie van het programma die maker Peter Boeckx momenteel draait. Die werd voor het eerst aangekondigd in 2017, als een specialleke voor het vijfde seizoen van The sky is the limit, maar dat vertaalde zich drie jaar later toch in een ‘gewone’ versie. Nu komt de all stars-reeks er toch. Ook de doorgaans onbegrijpbare stellingbouwer Michel Van den Brande en Marie-Anne De Nil van De Nil Vleeswaren zijn er weer bij.

Het programma was sowieso altijd een sterkhouder voor Vier, dat intussen is omgedoopt tot Play4. De cijfers gingen vaak nog de dag van uitzending boven het half miljoen kijkers, met pieken richting zevenhonderdduizend. Enkel het jongste seizoen met een compleet nieuwe cast, met figuren als vastgoedmakelaar Guy Penders en bedrijfseigenaar Frederik Laeremans, kende een lichte terugval.

LEES OOK. Peter Boeckx scoort opnieuw met ‘Don’t worry be happy’: “Paul Jambers zei dat ik me nooit mocht hechten, ik doe net het tegengestelde” (+)

(bpr)

Aangeboden door onze partners

Lees ook