Albert van Monaco haalt uit naar ‘Oprah’-interview van prins Harry en Meghan Markle: “Het ergerde me een beetje”

 

 ©  isopix/reuters

Bron: People Magazine

Ook prins Albert van Monaco heeft gereageerd op het interview dat de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle onlangs hebben gegeven bij de Amerikaanse televisiester Oprah Winfrey. “Eerlijk? Het ergerde me een beetje.”

Veel interviews geeft de 63-jarige prins van Monaco niet, maar aan BBC World heeft hij nu toch zijn mening gegeven over het veelbesproken interview waarin Harry en Meghan openlijk spraken over de redenen waarom zij het Verenigd Koninkrijk hebben verlaten en de problemen die ze ondervonden met de (rest van) de Britse koninklijke familie.

“Ik snap dat ze met een enorme druk worden geconfronteerd”, aldus Albert. “Maar dit soort gesprekken moeten toch binnen de intieme vertrekken van de familie worden gevoerd en niet in de openbare sfeer. Eerlijk? Het ergerde me echt een beetje. Ik kan begrijpen waar ze vandaan komen, maar ik denk echt niet dat dit het juiste forum was om deze discussie te voeren.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Prins Albert zei nog dat hij Harry “het beste” wenst. “Het is een moeilijke wereld daarbuiten”, zei hij. “En ik hoop dat hij het oordeel en de wijsheid kan hebben om de juiste keuzes te maken.”

bekijk ook

Harry en Meghan hebben alvast één leugen verteld bij Oprah

Harry & Meghan in explosief interview: ‘Koningshuis maakte zich zorgen om huidskleur Archie’

ZO ZIT DAT. Hoe de relatie tussen Harry & Meghan en de Britse pers zo kon verzuren

 (mtm)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten