Vrouw stomverbaasd: “Madonna fotoshopte haar hoofd op mijn lichaam”

 

 ©  AP

Bron: Buzzfeed

“Madonna heeft een foto van mij gebruikt en er vervolgens haar hoofd op gefotoshopt”, zo beweert een Australische vrouw op Tiktok. En online zijn er alvast veel mensen die de Australische geloven en de 62-jarige popster oproepen om haar “diefstal” toe te geven.

“Als Madonna een foto van zichzelf op Instagram post om haar nieuwe album te promoten, maar het eigenlijk jouw lichaam is op de foto. Ik meen het.” Dat schreef de Australische Amelia Goldie eerder deze maand op Tiktok.

Het gaat om een foto die Madonna in 2015 op Instagram plaatste ter promotie van haar album Rebel heart waarin de popster een korte zwart-witte rok draagt met daarboven een T-shirt van Joy Division. Madonna schreef er zelf het bijschrift “I look kewl” (ik zie er cool uit) bij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volgens Amelia Goldie is het echter geen foto van Madonna, maar een foto van haar, waarop Madonna – ongevraagd – haar eigen hoofd gefotoshopt heeft. “Toen ik de foto opmerkte, begon ik gewoon te lachen. Na al die jaren stond het beeld nog altijd op haar officiële Instagrampagina”, aldus Goldie. “Het is echt hilarisch.”

Haar Tiktok-post werd intussen al meer dan twee miljoen keer bekeken en lokt heel wat reacties uit. De meeste daarvan zijn van mensen die aan Madonna vragen om toe te geven dat ze de foto “gestolen” heeft en om Goldie na al die jaren de “credit” te geven. Ook Goldie zelf nam al twee keer contact op met het managementteam van de popster, maar kreeg nooit antwoord.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(mtm)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten