Even geen ‘Gert late night’: James Cooke en Gert Verhulst onthullen meer details over nieuwe studioshow

Dat Gert Verhulst (53) en James Cooke (36) de Evanna dit voorjaar even laten voor wat ze is, was al bekend. Intussen zijn er ook meer details geweten over hun nieuwe programma De Cooke & Verhulst-show, dat binnenkort start. Onder anderen Rani De Coninck en Erik Van Looy komen een bijdrage leveren.

Binnenkort duiken Gert Verhulst en James Cooke in studio 5 in Schelle voor het nieuwe De Cooke & Verhulst show. Even geen Gert late night dus dit voorjaar op de boot Evanna, wel een studioshow met veel gasten die dagelijks te zien zal zijn op Play4. “Ik hoop dat we onze kijkers een beetje verstrooiing kunnen brengen met een gezonde mix van actua en humor”, zegt Verhulst. “De televisie is in deze lange periode niet te onderschatten gezelschap in vele huiskamers.”

Voor de show krijgen ze elke dag gezelschap van een vaste bijzitter. Op maandag komt Jeroom zijn droge humoristische zelve zijn, op dinsdag zorgt Marc-Marie Huijbrechts voor de markante meningen, op woensdag komt Rani De Coninck de studio verblijden met haar gulle lach en op donderdag is Erik Van Looy te gast met zijn dossierkennis.

Interessantere lenteavonden

“Samen met hen willen we die eerste lenteavonden net iets interessanter, vrolijker en gezelliger maken. Want hoop doet leven”, klinkt het bij Verhulst. Bovendien belooft het duo ook leuke performances van bekend en onbekend Vlaanderen “op een grote shiny floor om de show weer in de bizz te steken.” Wanneer het programma precies op antenne komt, is nog niet bekend.

Even geen ‘Gert late night’: James Cooke en Gert Verhulst onthullen meer details over nieuwe studioshow
Foto: Play4
Door Eva De Poorter
AANGERADEN