Zangeres Mariah Carey is wel heel enthousiast over haar coronavaccin

 ©  ISOPIX

Zangeres Mariah Carey heeft haar eerste coronavaccin gekregen en dat zullen we geweten hebben. “De bijwerking van het coronavaccin”

Ze was “enthousiast, maar ook een beetje nerveus.” Dat zei ze in een video die ze op Instagram plaatste. Ze haalde nog eens goed adem en rolde haar mouw op. De naald ging in haar arm en een onmiddellijk liet de zangeres één van haar bekende hoge noten horen. “Bijwerking van het coronavaccin”, schreef ze op Instagram.

Carey vergeleek de huidige situatie ook even met die van een jaar geleden. Ze verwees naar hoe ze in maart nog mensen aanmoedigde om hun handen te wassen en was een beetje verbaasd dat ze nu al een vaccin krijgt. De zangeres heeft mensen al geregeld opgeroepen om zich te laten vaccineren.

Of ze het Pfizer- of Moderna-vaccin kreeg, is niet duidelijk. Maar ze gaf al aan dat dit slechts stap één is. Binnen enkele weken krijgen we misschien opnieuw zo’n noot te horen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook