Vrouw lokt ontrouw vriendje in de val en betrapt hem op heterdaad: “Hailey bestaat niet”

Bron © Eigen berichtgeving

De Amerikaanse Jade Hik vermoedde al langer dat haar vriendje niet helemaal te vertrouwen was, dus onderwierp ze hem aan een ‘loyaliteitstest’. Ze schakelde een vriendin in om berichten naar hem te sturen onder de naam Hailey. Toen haar vriend een hotelkamer had geboekt om ‘Hailey’ te ontmoeten, was de maat vol en confronteerden Jade en haar vader de ontrouwe man. “Dat wordt masturberen vanavond”, aldus de kwade vader van Jade “Want Hailey bestaat niet.”

De video van Jade en ‘Hailey’ werd intussen honderdduizenden keren bekeken en de jonge vrouw krijgt online ook veel steun. Intussen is haar ontrouw vriendje zijn spullen komen ophalen in hun huis - daarvoor maakte hij een afspraak - en is hij vertrokken. “Ik heb gewoon de draad van mijn leven weer opgepikt”, aldus Jade. Heel wat van haar volgers en fans wilden nog weten wie het ‘hoederecht’ over hun hond kreeg na het debacle. “Ik”, aldus een glunderde Jade.

bekijk ook

Vrouw behangt muur van vriend met bewijs van zijn overspel: “Nu weten alle meisjes die langskomen dat hij een bedrieger is”

Man beweert dat zijn vriendin hem bedriegt omdat hij “reflectie van datingapp in haar ogen ziet”

Verraden door de deurbel: zo ontdekte vrouw het bedrog van haar man

Door pjv
AANGERADEN