Khloé Kardashian is niet blij om onbewerkte foto die viraal gaat, maar slaat terug met video: “Dit is niet gefotoshopt”

Bron © De Telegraaf

Een assistent van Khloé Kardashian heeft een bikinifoto van de realityster gedeeld die niet bewerkt was zoals de meeste kiekjes van de familie dat wel zijn. Dat was niet de bedoeling en Khloés team heeft er dan ook alles aan gedaan om de foto verwijderd te krijgen, maar het internet is sneller.

Khloés team zou alle media die het beeld publiceerden hebben benaderd, en de foto werd bij Twitter gerapporteerd. Gebruikers die het beeld hadden gedeeld, kregen daardoor de melding: “Deze foto is verwijderd als reactie op een melding van de eigenaar van de rechten.”

Lees verder onder de tweet.

Een woordvoerder van de familie reageert bij de New York Post. “De foto van Khloé is genomen tijdens een besloten familiebijeenkomst en per ongeluk op sociale media gepost door een assistent. Khloé ziet er prachtig uit, maar als eigenaar van de rechten mag zij besluiten dat een beeld dat niet bedoeld was voor publicatie, offline moet worden gehaald”, klinkt het.

Volgens een insider in The Sun – die ook de bewuste foto deelde – flipte de Kardashian compleet toen de foto online verscheen en al gauw viraal ging, en wilde ze de foto zo snel mogelijk van internet halen. “Ze is al zo zat van al die meningen over haar gezicht en haar lichaam en dat ze er constant van beschuldigd wordt dat ze ‘onherkenbaar’ is op Instagram. Ze weet dat dit die meningen alleen maar aanwakkert.”

“Dit is niet gefotoshopt”

De foto mocht dan niet bewerkt en daarom ook minder glamoureus zijn dan de kiekjes die Khloé doorgaans deelt, maar fans van Khloé vinden op sociale media dat zij zich druk maakt om niets. Ze merken op dat de realityster een prachtig lichaam heeft dat ze zou moeten omarmen. Ze hebben medelijden dat ze zo’n vertekend beeld van zichzelf heeft. Een ander concludeert dan ook: “Ze ziet er eigenlijk beter uit zo. Khloé, zoek een therapeut, geen advocaat.”

Intussen reageert Khloé op de foto door haar lichaam te tonen in een reeks video’s die ze op Instagram zette. “Ik deed een liveshow om te tonen dat dit niet gefotoshopt is”, klinkt het in het bijschrift van de video waarin ze op en neer springt. “Dit is mijn lichaam en ik, onbewerkt en zonder filter. De foto die deze week werd gepost, is prachtig. Maar ik ben iemand die haar hele leven lang geworsteld heeft met haar zelfbeeld. Als iemand dan een foto neemt die niet flatterend is of je lichaam niet toont zoals het is na alle het harde werk - en die dan deelt met de wereld - zou je alle recht moeten hebben om te vragen die foto niet te delen. Ongeacht wie je bent.”

bekijk ook

Vrouw gaat viraal met bikkelharde review van Kim Kardashians shapewear: “Nu heb ik vier billen”

Fans lachen met Kim Kardashian omdat ze het verschil niet kent tussen sneeuw en hagel

Kim Kardashian en Kendall Jenner reiken Emmy Award uit, maar worden uitgelachen

AANGERADEN