Bridgerton-ster wil echt niet meer terugkomen: zo veel zou hij krijgen voor gastoptreden

Rege-Jean Page en zijn tegenspeelster Phoebe Dynevor.  

Rege-Jean Page en zijn tegenspeelster Phoebe Dynevor.  ©  Duke of HastingsAP

De tweede reeks van de Netflix’ Bridgerton is in volle ontwikkeling. Maar dat zal wel zonder rijzende ster Rege-Jean Page (31) zijn. Volgens The Hollywood Reporter weigerde Page zelfs het aanbod van een slordige 42.000 euro per aflevering.

Page houdt zo wel voet bij stuk. In eerder interviews heeft hij steeds aangegeven dat hij het liefst in één seizoen meespeelt. “Mijn verhaallijn binnen Bridgerton heeft een begin, een midden en een einde. En dan gaat de Bridgerton-familie verder. Dat vind ik nu net interessant aan de rol, het voelt aan als een mini-serie”, zei hij daarover. Maar niemand had kunnen voorspellen hoe populair de reeks en vooral ook Rege-Jean Page zou worden.

Daardoor zou de productie in januari en februari al gepolst hebben of Page toch geen deel wilde uitmaken van het tweede seizoen. Een gastrol van drie tot vijf afleveringen waar hij een slordige 42.000 euro zou vangen per aflevering. Maar dat weigerde de acteur. Hij heeft ondertussen verschillende filmcontracten in de wacht gesleept en heeft het naar eigen zeggen te druk. Daarenboven zijn er de geruchten dat Page wel eens de nieuwe James Bond zou kunnen zijn.

LEES OOK. Stomende seksscènes en aantrekkingskracht van stationsroman: waarom 82 miljoen mensen zwijmelen bij Bridgerton

 ()

LEES OOK