Vrouw zegt dat huisbaas woning heeft leeggehaald terwijl ze op reis was: “Urne met as van vader lag in de vuilnisbak”

Bron © Daily Star, Newsflare, TikTok

Toen een Amerikaanse vrouw (22) terugkwam van een snoepreisje naar Mexico was haar appartement leeggehaald door haar huisbaas. “Het bedje van mijn dochter en haar speelgoed is verdwenen”, zegt Kayla Lacara op TikTok. “Ze gooide zelfs de urne met as van mijn vader in de vuilnisbak.” Uiteindelijk bleek dat de ‘huisbaas’ niet de eigenaar was, maar het pand illegaal onderverhuurde aan Kayla en van haar afwezigheid gebruik had gemaakt om de woning terug te eisen.

“Ik ben 22 en die vrouw heeft mijn hele leven gestolen”, aldus Kayla die naar eigen zeggen in therapie is gegaan om met het incident te kunnen omgaan. De jonge vrouw had het flatje voor enkele maanden gehuurd, maar toen ze een foto van zichzelf in Mexico op Instagram zette, kreeg ze een bericht van de ‘huisbaas’ met de boodschap dat Kayla dat weekend weg moest. “Ze zou mijn spullen op de stoep zetten.”

“Ik contacteerde de politie, die zei dat zoiets illegaal was”, klinkt het nog. “Maar toch was alles verdwenen toen we thuiskwamen. Alles was weg: tandenborstels, haarborstels, zeep, eten, potten, pannen, zelfs mijn kerstboom. Ze goot zelfs de as van mijn vader, die vorig jaar in de december stierf, in de vuilnisbak.”

Kayla daagt de vrouw die het pand verhuurde voor de rechtbank, maar het kan maanden duren voor ze iets van compensatie ziet. Intussen zette ze een crowdfundingcampagne op om wat spullen te kunnen kopen. “De wet doet haar best, maar intussen moeten we vanaf alles vanaf de grond terug opbouwen. Het zal maanden duren voor we er weer een beetje bovenop zijn.”

bekijk ook

Vrouw lokt ontrouw vriendje in de val en betrapt hem op heterdaad: “Hailey bestaat niet”

Bizar: Tiktok-gebruiker beweert aan de hand van filmpjes “zes jaar in de toekomst” te leven

Vrouw wil bekoorlijke foto’s nemen op het strand maar merkt achteraf iets op: “Alsof mijn penis eruit hangt”

Door pjv
AANGERADEN