‘Camping Coppens’: inpakken, wegwezen… en terugkeren?

 

 ©  VTM

Vorige week was te zien hoe Staf Coppens (40) en zijn gezin in Zweden een camping aan het Stora Bör meer kochten. Maar al gauw blijkt er een onverwachte kink in de kabel te zijn die alles overhoop kan gooien.

Aanvankelijk lijkt alles volgens plan te verlopen. Zo zijn we getuige van het inpakken van de koffers en huisraad. Het blijkt dat er een extra familielid mee naar Zweden vertrekt. “Mijn stiefvader is helaas twee maanden geleden gestorven”, zegt Staf. “Mama heeft het er nu zo moeilijk mee dat ik ze meepak naar Zweden, zodat ze de dingen kan vergeten. Maar mijn stiefvader gaat ook mee, letterlijk. Hij heeft gevraagd om een klein stukje van hem een plaats te geven op een eiland van de camping.”

De avond voor de afreis komt er plots onverwacht nieuws van de huidige campinguitbater Anders Svensson. De verwerfvergunning die de familie Coppens nodig heeft om Camp Grinsby te kopen is niet goedgekeurd. Toch vertrekt het gezin richting Scandinavië, zonder zekerheid of het avontuur daadwerkelijk kan doorgaan. (tove)

Aangeboden door onze partners

Lees ook