Allebei rotnerveus en één van de twee gaat de Marie Louise zingen: dit verklapten Natalia en Helmut Lotti vlak voor hun deelname aan De Container Cup

Geen topsporters, maar een duel tussen twee van de mooiste stemmen van Vlaanderen in De Container Cup vanavond. Helmut Lotti neemt het op tegen Natalia in de tweede BV-battle van het populaire programma op Play4. Lotti belooft alvast te zullen zingen in de container, Natalia absoluut niet.

“Ik voel kriebels in mijn buik. Het is héél raar, alsof ik een eerste show moet gaan geven”, geeft Natalia voor onze camera toe (zie video bovenaan). “Ik ga er altijd voor, maar ik moet opletten dat ik niet doe alsof mijn leven er vanaf hangt. Want dan ga ik echt te diep en dan luister ik niet meer naar mijn lichaam.” Natalia vond tijdens de lockdown een creatieve manier om zich voor te bereiden op De Container Cup. Ze verklapt ook wat haar favoriete muziek is om op te sporten.

“De eerste nacht dat ze mij belden, heb ik niet geslapen.” Helmut Lotti is ontzettend nerveus voor zijn deelname aan De Container Cup. “Vorig jaar heb ik gekeken en ik dacht: daar wil ik zo graag eens aan meedoen. Ik was helemaal door het dolle heen toen ze belden.” Over één proef maakt hij zich op voorhand geen enkele illusie.

Bekijk de aflevering met Natalia en Helmut Lotti vanavond om 19u50 op Play4.

(Maarten Delvaux)

LEES OOK