Vrouw (22) krijgt DNA-test van vriend maar doet bizarre ontdekking wanneer resultaten binnenlopen

Een Canadese vrouw (22) heeft haar familie nooit gekend omdat haar moeder geadopteerd is. Ze popelde dan ook om de resultaten van haar DNA-test te lezen, die haar toenmalige vriendje voor haar kocht voor haar verjaardag. Maar toen ze de lijst met bloedverwanten bekeek, ontdekte ze plots de naam van haar partner. “En zo ontdekte ik dat ik een relatie had met mijn neef.”

De 22-jarige vrouw, die zichzelf Matilla The Hun noemt op sociale media, deelde de video op TikTok, waar haar gênante verhaal al talloze keren bekeken werd. Ze kreeg ook talloze reacties van mensen die iets gelijkaardigs mee hebben gemaakt.

Intussen kwam de Canadese vrouw te weten dat zij en haar toenmalige partner overgrootouders delen via haar biologische vader, die ze nooit echt gekend heeft. Het koppel bleef nog vier maanden samen na de bizarre ontdekking maar ze gingen uiteindelijk uit elkaar omdat het niet goed meer boterde.

Het verhaal van de jonge vrouw verdeelt de meningen op sociale media. Sommigen vinden het idee om een relatie te hebben met een familielid, afschuwelijk. Maar er zijn ook anderen die daar geen graten in zien.

De Canadese kreeg ook de vraag waarom ze zo’n irritante filter over haar stem heeft gezet. “Omdat het kon”, klinkt het stoïcijns.

bekijk ook

Vrouw krijgt van haar vader een DNA-test cadeau voor kerst, maar ontdekt zo een duister familiegeheim

Moeder en dochter doen samen zwangerschapstest voor TikTok: “Het was ineens niet meer zo leuk”

Vrouw gaat TikTok-challenge aan, maar wordt beroemd zonder dat ze het weet: “Word nu herkend als die feeks van het strand”

Door pjv
AANGERADEN