Canadees parlementslid vergeet dat camera aanstaat tijdens vergadering: “We weten nu dat hij in fantastische vorm is”

Bron © Daily Mail

Foto: rr, Facebook

Het is weer zover: een Canadees politicus staat dezer dagen met het schaamrood op de wangen, nadat hij zichzelf uitkleedde tijdens een videovergadering. De man had echter niet door dat de camera van zijn computer aanstond.

William Amos (46), een parlementslid van de Liberale Partij uit Quebec, was poedelnaakt te zien op de camerabeelden tijdens een Zoom-vergadering van het Canadese parlement. De man excuseerde zichzelf inmiddels op Twitter. “Mijn camera stond per ongeluk aan toen ik mezelf omkleedde na het joggen”, aldus Amos. “Ik verontschuldig me oprecht bij mijn collega’s voor deze onbedoelde afleiding. Het was een vergissing, en het zal niet meer gebeuren.”

Al komt de blunder Amos wel op enig geplaag van zijn collega’s te staan. Zo zei Claude DeBellefeuille van het Bloc Quebecois in een toespraak meteen na het incident: “Het lijkt me noodzakelijk om de parlementsleden eraan te herinneren dat niet alleen een das en een vest verplicht zijn, maar ook een hemd, broek en onderbroek. We weten nu dat het parlementslid in kwestie in fantastische vorm is, maar probeer toch op te passen en jullie camera in de gaten te houden.”

Canadees parlementslid vergeet dat camera aanstaat tijdens vergadering: “We weten nu dat hij in fantastische vorm is”
Foto: rr
Door jvh
AANGERADEN