Villa Michael Schumacher in Zwitserland te koop gezet

Michael Schumacher 

Michael Schumacher © Daimler Media

Voor 5,8 miljoen euro kan de villa van Corinna en Michael Schumacher aan het meer van Genève van u zijn.

Bijna twintig jaar geleden kocht Michael Schumacher de bewuste villa, “Sur le Moulin”, in Zwitserland om van tijd tot tijd de drukte te kunnen ontvluchten en tijd door te brengen met zijn gezin.

Wat voor de Schumachers ook belangrijk was bij de aankoop van de villa was het feit dat er ook een manege is op het domein want mevrouw Schumacher is gepassioneerd door paarden. In 2002 betaalde Schumacher 3,5 miljoen euro voor het twee hectare grote domein.

Vaak wordt nu ook het gerucht verspreid dat de Schumachers hun landgoed in het Zwitserse Gland verkocht hebben voor 58 miljoen. Dit zou volgens diezelfde geruchten gebeurd zijn om de behandeling van Michael Schumacher na zijn ski-ongeval enkele jaren geleden te helpen bekostigen.

Dat is echter niet het geval. Het landgoed “Le reserve” aan het meer van Genève blijft de uitvalsbasis van de familie.

Meer F1-nieuws:- Mercedes-motorsportbaas haalt na crash hard uit naar F1-piloot: “Hij moet nog veel leren”- VIDEO: Zware crash tussen twee F1-piloten tijdens GP van Emilia-Romagna- Tijdstraf zorgt ervoor dat Fernando Alonso eerste punten tijdens F1-comeback scoort- Max Verstappen dolblij met overwinning: “Het was een geweldige race!”- VIDEO: Max Verstappen en Lewis Hamilon botsen tegen elkaar tijdens interviews: Psychologische oorlog?  (F1journaal.be)

LEES OOK

Nu in het nieuws