Nieuwe T1 Rudi Verkempinck moet Mandel 2.0 zo snel mogelijk naar het profvoetbal loodsen: “Goaze geven en niet te veel praten”

Voetbal 1ste nationale Mandel United

  • Nieuwe T1 Rudi Verkempinck moet Mandel 2.0 zo snel mogelijk naar het profvoetbal loodsen: “Goaze geven en niet te veel praten”
    De nieuwe trainer Rudi Verkempinck achter Tom Van Hyfte (links) en Lennert De Smul, twee van de vijf aanwinsten.
Izegem -

Zoals het een profclub in spe betaamt, stelde Mandel United 2.0 maandagavond de nieuwe structuur, de nieuwe Franse CEO Dominique Bailly , een paar nieuwe spelers en vooral de nieuwe trainer voor. Rudi Verkempinck, onder meer ex-Club Brugge, moet Mandel naar 1B en het profvoetbal loodsen. “We gaan niet te veel praten maar vooral hard werken. Goaze geven dus”, maakte de ervaren coach meteen duidelijk.

Mario David
Door met Strive in zee te gaan, gingen veel deuren open. Trainers en spelers van wie ik nooit had gedacht dat ze ooit voor Mandel zouden kiezen, zijn nu bereid om met ons te praten en zelfs bij ons te tekenen
Mandel United haalde al vijf nieuwkomers en zoekt er nog zeker vijf om de stap naar 1B te kunnen zetten

Logisch dat met een Franse investeerder de voertaal even Frans was maandagavond op de voorstelling van het nieuwe Mandel United, maar de sympathieke gewezen Franse politicus Dominique Bailly gaf al snel ...

AANGERADEN