Sean Dhondt en Allison Scott gaan uit elkaar

Na haar terugkeer uit Amerika bevestigt Allison Scott, de echtgenote van muzikant Sean Dhondt, de geruchten die al een tijdje de ronde doen: zij en Dhondt gaan elk hun eigen weg. “Na tien jaar huwelijk hebben we besloten, met liefde en respect voor elkaar, onze relatie te beëindigen.”

Wout Desmytere,

Via Instagram maakte Allison Scott (31) bekend dat zij en Sean Dhondt (37) besloten hebben elk hun eigen weg te gaan. “Na tien jaar huwelijk hebben Sean en ik beslist om, met liefde en respect voor elkaar, onze relatie te beëindigen”, schrijft ze bij een foto van hen beiden. “Ik ben erg dankbaar dat België voor mij als thuis aanvoelt. Bedankt voor alle steun die ik van jullie krijg in deze periode. Ik kan niet wachten om te zien wat het leven nog meer voor mij in petto heeft.”

De breuk komt er kort nadat Scott terugkeerde na een verblijf van zes maanden in haar thuisland Amerika, in Los Angeles bij haar familie. Zij en Dhondt namen even afstand om de zaak ‘Eveline’ te verwerken, waarbij privéfoto’s en filmpjes van de zanger en presentator – en van enkele andere BV’s – online lekten.

LEES OOK: Allison Scott getuigt voor het eerst over expliciete filmpjes van Sean Dhondt: “Er zijn mensen die zeggen: Is het wel bedrog? Die mensen kunnen oprotten”

Scott liet zich lang niet horen over de hele bedoening, tot ze een tijdje terug in het Play4-programma Kat zonder grenzen voor het eerst sprak over de nasleep ervan. “Ik was de laatste om het te weten. Het was overal. Maar ik wist het nog niet en wist niet wat zo hard de ronde aan het doen was. Tot hij het me vertelde. En die dag zal ik nooit vergeten”, vertelde ze.

“Sean ontmoeten was het dichtste dat ik ooit bij liefde op het eerste gezicht ben gekomen”, gaat ze voort. De twee leerden elkaar kennen in Las Vegas in 2009, toen Dhondt samen met een vriend op roadtrip was en haar opmerkte op de dansvloer. Het jaar erop traden ze in het huwelijk, zodat zij een permanente verblijfsvergunning kon bemachtigen.

Ook Sean Dhondt deelde het nieuws op z’n eigen sociale media. “Na 10 jaar huwelijk hebben Allison en ik beslist om elk onze eigen weg te gaan”, klinkt het. “Met respect en liefde voor elkaar, want alle lief en leed dat we deelden, neemt niemand ons ooit nog af.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Peter Van de Veire, een ander slachtoffer van ‘Eveline’, vertelde begin dit jaar over de nasleep van de hele heisa op zijn huwelijk. “Het eerste wat ik deed was tegen mijn vrouw zeggen: Schat, ik denk dat we eens moeten praten. Zij was mijn absolute prioriteit. Ze is door de hel gegaan.” Stan Van Samang hield het simpel. Hij liet optekenen dat hij “verantwoording heeft afgelegd bij de mensen bij wie hij zich moet verantwoorden”.

Aangeboden door onze partners