Rover, zoontje van Pedro Elias, kankervrij verklaard

Goed nieuws voor presentator Pedro Elias: zijn zoontje Rover is kankervrij verklaard. 

Geweldig nieuws voor Pedro Elias en zijn gezin: zijn zoontje Rover is vandaag genezen verklaard van kanker. De presentator van De container cup maakte dat nieuws zelf bekend via Instagram. “Merci aan het UZ Leuven en alle Rover-fans”, klonk het.

Wout Desmytere

Het was maart 2019, toen Pedro Elias (46) te horen kreeg dat zijn toen 4-jarige zoon Rover leukemie had. Acht maanden lang moesten ze vier keer per week pendelden van Antwerpen naar het Leuvense Gasthuisberg. Vanaf het najaar van 2020 kreeg de jongste zoon van de televisiemaker thuis chemo in pilvorm. Dat vertelde Elias toen zelf op Studio Brussel, naar aanleiding van de 21ste Dag tegen Kanker. En recent nog vertelde hij dat de chemo erop zat. “Onlangs nam hij zijn laatste pil. Hij heeft een heel goede prognose: 95 procent kans dat hij het zal halen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De voorspelling bleek correct. Elias bedankte in zijn Instagrampost het UZ Leuven en al wie het gezin de voorbije maanden heeft gesteund. Met zijn vrouw Evelien heeft Elias, naast Rover, nog een dochter: Bonnie (4). Hij heeft ook nog een zoon Mateo (15) uit een eerdere relatie.

Aangeboden door onze partners

Lees ook