Erik Van Looy kondigt nieuwe quiz aan in ‘De Cooke & Verhulst show’

 © Play Sports

Toch handig, een vaste gast zijn in een talkshow. Je kan er al eens een eigen projectje aankondigen. Erik Van Looy toonde donderdagavond bij James Cooke & Gert Verhulst de trailer van zijn nieuwe programma Match van de waarheid, een ‘voetbalquiz met een hoek af’ die op Play Sports Open te zien zal zijn.

Wout Desmytere

Na De slimste mens ter wereld waagt Erik Van Looy zich aan een nieuw soort quiz, hetzij niet als quizmaster. In De Cooke & Verhulst show kondigde hij donderdagavond aan dat hij zijn opwachting zal maken in Match van de waarheid, een ludiek programma voor het Telenetkanaal Play Sports Open.

De quiz moet als voorbereiding dienen op het EK 2021, dat op 11 juni van start gaat. Gilles De Coster wordt quizmaster en zal zich samen met bondscoach Erik Van Looy, meesterbrein-concurrent Pedro Elias en uiteraard de kijkers verdiepen in de toekomstige tegenstanders van de Rode Duivels en legendarische fragmenten uit de oude doos. Ook oude gloriën zullen hun opwachting maken.

Match van de waarheid zal vanaf dinsdag 18 mei twee keer per week te zien zijn op Play Sports Open, gratis voor alle Telenet TV-klanten op kanaal 11. Van Looy bracht al een korte trailer mee, waarin het trio een vrijzinnige interpretatie van het Belgische volkslied ten berde geeft.

Aangeboden door onze partners

Lees ook