Geen verkeershinder meer op E40 na zwaar ongeval in Erpe-Mere

Themabeeld 

Themabeeld ©  gia

Een zwaar verkeersongeval in Erpe-Mere heeft dinsdagochtend “ernstige hinder” veroorzaakt op de E40 tussen Gent en Brussel. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. In de loop van de ochtend werd de rijbaan vrijgemaakt, de hinder is inmiddels verdwenen.

jvh

Een vrachtwagen ging dinsdagochtend omstreeks 5.10 uur aan het slingeren op de snelweg, volgens de politie nadat een container loskwam. Die container viel van de oplegger, die overkop ging en met de wielen in de lucht tot stilstand kwam.

De afhandeling van het ongeval leek “van lange duur” te zullen worden, op het toppunt van de hinder moesten automobilisten rekenen op een uur en drie kwartier vertraging.

De brandweer kwam ter plaatse voor opruimwerken, en om te controleren of het wegdek door het ongeluk niet beschadigd is geraakt. In de loop van de ochtend werd de rijbaan vrijgemaakt, en verdween de verkeershinder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK

Nu in het nieuws