Aanvraag gelekt: Melinda Gates zette scheiding van Bill in, geen voorhuwelijks contract

© Het Nieuwsblad

Bill en Melinda Gates hadden geen voorhuwelijks contract. Dat blijkt uit de scheidingsaanvraag bij de rechtbank in Seattle, die kon worden ingekeken door de Britse tabloid The Sun. Daarin staat ook te lezen dat het mevrouw Gates was die de aanvraag indiende, omdat haar huwelijk met de Microsoftoprichter naar eigen zeggen “onherstelbaar” was.

jvhBron: The Sun

“We verzoeken de rechtbank om ons huwelijk te verbreken”, aldus de scheidingsaanvraag van het echtpaar Gates aan de rechtbank in King County. Melinda Gates (65) schrijft daarin dat ze besliste om haar huwelijk met haar 65-jarige echtgenoot te beëindigen “na veel nadenken”.

Uit het document blijkt ook dat er geen voorhuwelijks contract werd afgesloten voor het huwelijk van het koppel in 1994. Desondanks verzoekt Melinda Gates de rechter niet om alimentatie van Bill, die lange tijd de rijkste man ter wereld was, en vandaag nog steeds een duizelingwekkende 103 miljard euro bezit.

LEES OOK. Bill (65) en Melinda Gates (56) gaan scheiden na 27 jaar huwelijk: “We geloven niet dat we nog langer kunnen groeien als koppel”

Aangeboden door onze partners