Sean Dhondt duikt plots op in ‘Lisa’ als zichzelf

In ‘Lisa’ doen de komende dagen enkele opvallende gastpersonages hun intrede. De meest opmerkelijke entree in de VTM-telenovelle is die van zanger en presentator Sean Dhondt (37).

Tom Vets

Deze week doet Lisa (Tinne Oltmans) mee aan een wedstrijd in koffiebar ‘t Excuus. De winnaar mag op meet-and-greet met Sean Dhondt. Intussen heeft reclamebureau Massa een opdracht binnengehaald om een campagne uit te werken voor het modebedrijf Tasha. Wanneer het oorspronkelijke idee plots niet kan doorgaan, wordt een alternatief concept bedacht waarvoor ze Sean Dhondt willen strikken. Dhondt speelt dus zichzelf en is volgende week voor het eerst te zien, op woensdag 12 mei.

Voor Dhondt is het niet zijn vuurdoop als acteur. Zo speelde hij vorig jaar een rolletje in de Franstalige zwarte komedie Losers revolution en is hij ook te zien in The window, een Belgisch-Duitse dramareeks waarvoor hij “een sjiek kostuum mocht aantrekken”, aldus de presentator destijds op sociale media. The window verschijnt binnenkort op Streamz.

Twee andere nieuwkomers, Chuz en Andres, zijn al vanaf donderdag te zien. Het zijn de ouders van Pilar, vertolkt door Naomi Janssens (21). George Arrendell (52) geeft gestalte aan vader Andres. Het grote publiek kent hem als politieman Jimmy uit de VTM-serie Zone stad, waarin Arrendell vijf seizoenen meespeelde. De mama van Pilar wordt vertolkt door actrice Muriel Bats (53). Van 2011 tot 2019 speelde ze feeks Mayra Magiels in Thuis. Daarvóór behoorde ze tot de hoofdcast van Kinderen van Dewindt. Bats probeerde na Thuis elders als actrice aan de bak te komen, maar qua nieuwe grote tv-rollen bleef het stil.

Aangeboden door onze partners