Ryanair steekt de draak met José Mourinho: “Geen trofeeën, dus handbagage volstaat”

 

De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft op Twitter een steekje uitgedeeld aan José Mourinho. De Portugese trainer ondertekende gisteren een driejarig contract bij de Italiaanse topclub AS Roma.

Laurens Van Heuverswijn

LEES OOK. José Mourinho trekt weer naar Italië en wordt coach van AS Roma

Mourinho woonde nog in Londen na zijn ontslag bij Tottenham Hotspur, dus heeft een vlucht van Londen naar Rome nodig. Een job voor Ryanair, ware het niet dat de lagekostenmaatschappij zichzelf wellicht buitenspel zette door te lachen met het recente palmares van ‘The Special One’.

“Jose zal blij zijn dat we momenteel van Londen naar Rome vliegen voor slechts 14,99 pond”, twittert Ryanair. “Vanwege het gebrek aan trofeeën bij Spurs verwachten we dat alleen handbagage genoeg zal zijn voor deze reis.”

De sneer van Ryanair richting Mourinho is simpelweg grappig bedoeld, maar krijgt een fijne ironie aangezien Mourinho bij AS Roma Qatar Airways als shirtsponsor terugvindt.

LEES OOK. Een handige clausule in het contract bij Tottenham zorgt ervoor dat AS Roma José Mourinho kan betalen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK

Nu in het nieuws