Kim Kardashian opnieuw betrapt op fotoshop door foutje

Fans van realityster Kim Kardashian hebben opnieuw een ‘foutje’ gespot in een van haar foto’s en beschuldigden haar er daarom van fotoshop te hebben gebruikt. Op een onlangs gedeelde foto is het namelijk alsof de Kardashian slechts vier tenen heeft aan haar rechtervoet.

Poserend in een zwarte bikini op een wit strand lijkt erop het eerste gezicht geen vuiltje aan de lucht. Maar wie de foto van de realityster meer in detail bekijkt, merkt op dat de 40-jarige een teen mist aan haar rechtervoet. Of dat lijkt toch zo.

Heel wat fans beschuldigen haar er nu van fotoshop gebruikt te hebben om haar foto te bewerken en daarbij een foutje te hebben gemaakt. Het zou dan ook niet de eerste keer zijn. Maar er zijn er ook die ervan overtuigd zijn dat één van haar tenen gewoon verstopt zit achter een andere.

Het is trouwens ook niet de eerste keer dat het aantal tenen van de Kardashian ter discussie staat. In 2019 dachten heel wat fans dat ze zelfs zes tenen had aan één voet. De realityster verduidelijkte later zelf in een filmpje dat het helemaal niet om een extra teen ging, maar wel om de zijkant van haar voet. “Ik weet ook niet waarom het lijkt alsof ik een extra teen heb”, zei ze toen. “Ik hoop dat dit de zes tenen-vraag beantwoord. Want ik heb maar vijf tenen aan elke voet.”

Op het aantal tenen dat er op de nieuwe foto te zien is, heeft Kardashian nog niet gereageerd.

Door sgg
AANGERADEN