SJOTCAST. “Dit weekend was het beste bewijs waarom Anderlecht Dieumerci Mbokani niet moet halen” Aflevering 34 staat online!

Dieumerci Mbokani is een van de besproken figuren in Sjotcast deze week. 

De play-offs zijn volop bezig en dus schakelt ook Sjotcast een versnelling hoger. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In aflevering 34 breekt Guillaume zich het hoofd over de zaak-Seraing, denkt Gert terug aan rondvliegende sandwiches en vertelt gast en chef voetbal Ludo Vandewalle over nachtelijke opnames van Spaanse TV-voetbalshows.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag om 16 uur

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur. Daarnaast lanceert het drietal ook Sjotcast Special, een reeks gesprekken met prominente gasten. Sjotcast Special verschijnt op donderdag, maar is geen wekelijkse afspraak.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Aangeboden door onze partners