Rock Werchter kondigt reeks liveoptredens aan in juli voor 2.500 fans

 

 ©  Geert Van de Velde

Een dag nadat de regering de poorten naar de vrijheid verder heeft opengezet met de versoepelingen in het zomerplan, kondigt Rock Werchter Werchter Parklife aan. De hele maand juli, vier dagen per week zal er livemuziek zijn in het bekende Festivalpark.

In een tijdelijke openluchtarena die op de weide wordt gebouwd, kunnen per show tot 2.500 fans coronaveilig genieten van hun favoriete artiesten. De regels voor buitenevenementen zijn dan als alles goed gaat versoepeld, naar 2.500 mensen. De eerste artiesten zijn al bevestigd. Op 1 juli komt Balthazar, op 2 juli is Goose te gast. Op 3 juli verzorgen Arsenal en Tin Fingers het muzikale feest. Lil Kleine en Ronnie Flex & The Fam zijn in de namiddag te zien op 4 juli, ’s avonds is het aan Black Box Revelation en Equal Idiots.

Ook de voetbalfans worden niet vergeten. Als de Rode Duivels de kwartfinales van Euro2020 halen op 4 juli, sleutelt Werchter aan de timings van de optredens, zodat de wedstrijd geïntegreerd wordt in Werchter Parklife.

 

 ©  Rock Werchter

De weide zal open zijn tot zondag 1 augustus, met op donderdag en vrijdag telkens een avondconcert. Op zaterdag en zondag zijn er middag- en avondshows. De ticketverkoop start op dinsdag 18 mei om 10 uur via ticketmaster.be. De bezoekers worden in bubbel verwacht. Tickets worden uitsluitend verkocht in pakket, per gezelschap van vier personen. In de halvemaanvormige arena krijgt je bubbel een eigen plaats toegewezen. Binnenkort worden er meer concerten aangekondigd.

LEES OOK. Tomorrowland en Pukkelpop mikken op festival met alles erop en eraan, maar hoe realistisch is dat nog? “We zullen moeten rekenen” (+)

Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique zijn naar 2022 uitgesteld. “De zomer van 2021 zal anders zijn, maar daarom niet minder plezant”, klinkt het in het persbericht. “De goesting om muziek opnieuw live te beleven is immers immens groot. Bij ons, bij de artiesten, bij alle crew en medewerkers, bij de fans.” (eadp)

Aangeboden door onze partners

Lees ook