Italiaanse krant formeel: politie legt om drie uur ’s nachts verjaardagsfeestje Lukaku stil in Milanees hotel

Foto: REUTERS

Romelu Lukaku viert vandaag zijn 28ste verjaardag. En dat zou hij afgelopen nacht - na de thuiszege tegen AS Roma waarbij Lukaku de derde treffer scoorde - iets te uitbundig hebben gedaan.

Volgens de krant Corriere della Sera vielen politieagenten afgelopen nacht omstreeks drie uur de hotelkamer binnen waarin Lukaku en enkele van zijn ploegmaats de 28ste verjaardag van de Rode Duivel vierden. Het zou gaan om Achraf Hakimi, Ivan Perisic en Ashley Young. In totaal zouden 24 personen in de kamer aanwezig zijn geweest, inclusief de manager van het hotel.

Lukaku en de andere aanwezigen doorbraken hiermee de heersende COVID-regels, er hangt hen een sanctie boven het hoofd. Of er ook een sportieve sanctie aan verbonden zal zijn, is niet duidelijk maar wordt niet uitgesloten. Ook de club zelf kan de spelers een sanctie opleggen. Weston McKennie, Arthur en Paulo Dybala werden eerder dit jaar door Juventus uit de selectie verbannen na een huisfeestje. Komende weekend moet Inter op bezoek bij… Juventus.

Door gvdl