Sadio Mané weigert vuistje van coach Klopp: hommeles bij Liverpool? “Niks aan de hand, gewoon geen uitleg gekregen”

 ©  rr

Liverpool deed in de strijd om een ticket voor de Champions League gisteravond een uitstekende zaak door te winnen op het veld van Manchester United: 2-4. Alleen maar gelukkige gezichten bij de bezoekers, zou je dan denken. Helaas dacht Sadio Mané daar anders over.

LEES OOK. Liverpool wint spektakelrijk inhaalduel bij Manchester United

 De Senegalees mocht pas een kwartier voor affluiten de plaats innemen van Diogo Jota en dat lag hem duidelijk zwaar op de maag. Toen coach Jurgen Klopp na afloop het veld opkwam om zijn spelers te feliciteren, weigerde Mané de uitnodiging van Klopp voor een vuistje. In plaats daarvan gooide hij ostentatief een stukje tape weg.

“Niets aan de hand”, glimlachte Klopp achteraf. “Ik nam pas heel laat de beslissing om met Diogo Jota te starten in plaats van met Sadio. Doorgaans neem ik dan de tijd om de spelers uit te leggen waarom ik die beslissing neem maar deze keer was er te weinig tijd. Voor het overige is alles koek en ei tussen ons.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(gvdl)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten