Katie Holmes is na acht maanden weg bij haar vriend: “Het ging gewoon niet”

Foto: ISOPIX

Na acht maanden hebben Katie Holmes en haar vriend, de bekende chef Emilio Vitolo Jr., een punt gezet achter hun relatie. “Het ging gewoon niet”, zegt een bron aan Us Weekly.

In september zouden actrice Katie Holmes en de bekende New Yorkse chef Emilio Vitolo Jr. hun eerste verjaardag als koppel gaan vieren, maar zo ver zijn ze niet geraakt. Twee weken geleden hebben de twee een punt gezet achter hun relatie, na acht maanden. Dat meldt Us Weekly, dat een statement kreeg uit de entourage van de twee. “Ze zijn uit elkaar, maar als vrienden.”

Een bron dichtbij het koppel zegt, ook bij Us Weekly, dat er geen drama gepaard is gegaan met de relatiebreuk. “Het ging gewoon niet meer tussen de twee”, klinkt het. “Ze hebben uitgedokterd dat ze beter gewoon vrienden zijn. Ze hebben genoten van hun tijd samen. Zij focust nu op moeder zijn en haar volgende projecten.”

De relatiebreuk mag dan pas twee weken geleden definitief gemaakt zijn, er waren wel al langer geruchten dat het slecht ging tussen de twee. Zo gaf Vitolo recent verstek voor het verjaardagsfeestje van Holmes’ dochter Suri.

Eerder was Katie Holmes al samen met Tom Cruise en Jamie Foxx. Met de eerste was ze zes jaar getrouwd en kreeg ze een dochter, met Foxx ging ze in 2019 na zes jaar uit elkaar.

AANGERADEN