Boyata en Lukebakio zijn gered met Hertha Berlijn gered, Bornauw en Keulen vechten tot laatste speeldag tegen degradatie

 

 ©  AFP

Hertha Berlijn en Keulen hebben zaterdag gelijkgespeeld op de 33e en voorlaatste speeldag in de Bundesliga. Dedryck Boyata speelde de hele wedstrijd met de aanvoerdersband voor Hertha en voor Keulen speelde ook Sebastiaan Bornauw 90 minuten.

raheBron: BELGA

Hertha staat mathematisch veilig (35 punten, 14e), terwijl Keulen nog steeds in de problemen zit (30 punten, 17e). Ze kunnen wel nog steeds hopen om in de Bundesliga te blijven als ze Schalke (16 punten, 18e) komende zaterdag verslaan. De strijd tegen degradatie zal tot het einde hevig blijven omdat Arminia Bielefeld, met Nathan De Medina op de bank, 1-1 gelijkspeelde tegen Hoffenheim. Arminia staat nu 15e met 32 punten, één meer dan Werder Bremen (16e) dat met 2-0 verloor bij Augsburg.

Frankfurt miste een kans om op de Champions League-trein te springen na een 4-3 nederlaag bij Schalke, waarbij Benito Raman op de bank zat. Eintracht heeft 57 punten, één minder dan Dortmund, dat zondag nog in Mainz speelt.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten