Sean Dhondt gespot met nieuwe liefde (en het is geen onbekende)

Bron: hln, eigen info

Sean Dhondt (37) lijkt een maand na de definitieve breuk met zijn vrouw Allison Scott (31) al een nieuwe liefde te hebben gevonden. Volgens Het Laatste Nieuws werd hij al kussend gespot op de parking van een frituur.

Het is een bewogen jaar geweest voor de presentator en zanger. Vorige zomer lekte uit dat hij naaktbeelden van zichzelf had verstuurd naar ‘Eveline’, die een twintigjarige man uit Gent bleek te zijn die BV’s in de val lokte. Toen de beelden door heel Vlaanderen doorgestuurd werden, getuigde Sean Dhondt uiteindelijk bij Qmusic. “Ik ga daar niet over liegen, de impact op mezelf en mijn dichte omgeving, de mensen die ik het aller-, allerliefste zie, is enorm. Gigantisch zelfs. De manier waarop mijn privacy en die van anderen is geschonden, is ronduit mensonterend”, zei hij daarover. Via onder andere een publieke Instagram-post probeerde hij de brokken met vrouw Allison Scott te lijmen.

LEES OOK. Sean Dhondt en Allison Scott gaan uit elkaar

Maar zij tilde zeer zwaar aan de feiten en verhuisde zelfs een tijd weer naar de Verenigde Staten, haar thuisland. Ze vertelde over die periode in het programma Kat zonder grenzen. “Ik was de laatste om het te weten. Het was overal. Maar ik wist het nog niet en wist niet wat zo hard de ronde aan het doen was. Tot hij het me vertelde. En die dag zal ik nooit vergeten”, zegt ze. “Ik heb elke video gezien. Hoe vernederend dat ook was voor me. Want dat was het: vernederend. Er zijn mensen die zeggen: Is het wel bedrog? Die mensen kunnen oprotten.”

LEES OOK. Seksuologe over vertrouwensbreuk zoals bij Sean Dhondt en Allison Scott: “Het wordt nooit meer zoals het was. En dat is niet per se slecht”

Vorige maand kwam het uiteindelijk tot een definitieve breuk tussen de tattoo-artieste en de presentator. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Dhondts hartzeer dus niet lang geduurd. Zo werd hij kennelijk voor de officiële breuk al gespot in de armen van de 22-jarige Maithé Rivera Armayones. De Lebbeekse met Spaanse roots is actief als influencer en was ooit Miss België-kandidate. Ze werd eerder al gelinkt aan Thibaut Courtois en Temptation island-deelnemer Fabrizio.

LEES OOK. Thibaut Courtois op vakantie gespot met 18-jarige finaliste van Miss België

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (nba, bpr)

Aangeboden door onze partners