Vader van ex-jeugdspeler slaat om onbekende reden met koevoet de boel kort en klein bij AS Roma

 

 ©  AP

Emiliano Scamacca, de vader van Gianluca Scamacca, heeft het maandagavond bij AS Roma te bont gemaakt. De Italiaan betrad volgens Italiaanse media het oefencomplex van Roma met een koevoet om vervolgens verschillende auto’s kort en klein te slaan. Auto’s van directieleden, maar ook politiewagens moesten eraan geloven.

vva

Waanzin op maandagavond in Trigoria. Emiliano Scamacca ging helemaal door het lint aan het oefencomplex van AS Roma. De vader van Gianluca, centrumspits van Genoa en daarvoor van Sassuolo, Roma en PSV, ging tekeer met een koevoet. Straatlantaarns, de poort, de bewakers, ramen, auto’s… Alles moest eraan geloven. De politie moest Scamacca bedaren.

La Gazzetta dello Sport wist verder te melden dat Scamacca een shirt droeg van Sassuolo, de club waar zijn zoon momenteel onder contract staat. Hij zou ook nog verschillende mensen op het jeugdcomplex hebben bedreigd, voordat hij werd meegenomen door de lokale politie. Het is nog niet bekend waarom de vader van de ex-speler van PSV zo tekeer ging.

LEES OOK

Nu in het nieuws