Matthijs van Nieuwkerk niet onder de indruk van Olga Leyers’ ontmoeting met wereldster: “Geen bal aan”

Olga Leyers (rechts) poogt Matthijs Van Nieuwkerk te imponeren. Maar dat ze de frontman van Red Hot Chili Peppers heeft ontmoet, deert hem weinig. 

Olga Leyers (rechts) poogt Matthijs Van Nieuwkerk te imponeren. Maar dat ze de frontman van Red Hot Chili Peppers heeft ontmoet, deert hem weinig. ©  DPG Media

De eerste halve finale van Popquiz dient zich aan. Quizmaster Matthijs van Nieuwkerk verwelkomt naar goede gewoonte twee teams die hun kennis over popmuziek mogen etaleren. Ze krijgen elk een hulplijn, ditmaal in de gedaantes van Rik Verheye en Olga Leyers. Die laatste schuimde al heel wat festivals af om allerhande artiesten te interviewen.

“Maak mij eens jaloers”, vraagt Van Nieuwkerk haar. “Noem eens iemand die je hebt gesproken waarvan ik denk: wow.” Anthony Kiedis van Red Hot Chili Peppers, luidt het antwoord. Helaas is de presentator niet meteen onder de indruk. “Daar vind ik geen bal aan. Anthony kan niet zingen. Hij heeft geen goede stem. Maar ik weet dat ik in de minderheid ben met die mening.”(dewo)

LEES OOK