SJOTCAST. Kampioenenspecial met Franky Van der Elst: “Die andere taal van Verhaeghe en Clement over diens nieuw contract: dat vond ik veelzeggend”

Franky Van der Elst mocht zelf vijf keer de titel vieren met Club Brugge. 

Franky Van der Elst mocht zelf vijf keer de titel vieren met Club Brugge. 

Club Brugge is kampioen dus pakt Sjotcast nog eens uit met een special. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In deze kampioenenspecial bejubelt Guillaume de metropool Waasmunster, wijst Gert op het belang van een voorbeeld in elke voetbalploeg en probeert Franky Van der Elst zich de naam van belangrijke brasserieën uit zijn leven te herinneren in deze kampioenenspecial van Sjotcast.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag om 16 uur

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur. Daarnaast lanceert het drietal ook Sjotcast Special, een reeks gesprekken met prominente gasten. Sjotcast Special verschijnt op donderdag, maar is geen wekelijkse afspraak.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

LEES OOK