Een fris aperitiefje, betere billen en stomen in plaats van strijken: de favorieten van de Billie-redactie

Deze hebbedingen shopten de redactieleden de voorbije week bij elkaar.

Hanne Vandenweghe

De selectie van de Billie-redactie:

Lieve tijger

Aafje, vormgeefster: “Soms wil je kind per se iets en je denkt: Ai, dat is duur. Je doet er alles aan om hem op andere gedachten te brengen en laat hem tientallen andere tijgerkussens zien, maar hij houdt voet bij stuk. Wat doe je dan, als je eigenlijk ook wel beseft dat hij een zalig goede smaak heeft? Het kopen en hem heel gelukkig maken.” Roommate, 37 euro.

www.kleinezebra.com

Een beetje jungle

Tessa, vormgever: “Weer een nieuwe plant om mijn jungle compleet te maken.” Thomas, 16,95 euro.

thomas.be

Met flare

Ann, eindredacteur: “Deze flared had de eer om mijn eerste terrasje na de lockdown te begeleiden. Ik ben vooral dol op de zakjes vooraan.” Wrangler, 89,95 euro.

eu.wrangler.com

Betere billen

Lise, adjunct-chef: “Smeren voor stevigere billen … ik geloofde er eigenlijk weinig van, maar na een paar weken zien ze er wel een klein beetje beter uit. Al kan dat ook komen omdat ik ze elke ochtend en avond een kleine massage geef om de crème aan te brengen, zoals op de verpakking werd aangeraden. In elk geval: ruikt lekker en hydrateert goed. (En misschien straks toch maar nog eens gaan lopen voor échte stevigheid). Caudalie, 29,90 euro.

be-nl.caudalie.com

Spierwitte jurk

Lien, redacteur: “Op vakantie mag het net allemaal een beetje losser: leve de spierwitte jurk.”

www2.hm.com

Borgbillen

Aafje, vormgeefster: “Tennislegende Björn Borg werd geboren in 1956, de naar hem vernoemde boxershorts bestaan nog maar sinds 1989. Maar misschien is de naam intussen wel bekender van boven broeken te komen uitpiepen dan van aces en haarscherpe forehands. Volgens de fans gaat er dan ook niks boven Borg rond de billen.” Björn Borg, drie voor 39,95 euro.

www.bjornborg.com

Vleugje citrus

Veronique, coördinatrice: “Ik weet dat de hype wat over is, maar ik blijf een echte ginliefhebster. De nieuwste editie van Hendrick’s gin, Hendrick’s Lunar, vind ik heerlijk licht en fris dankzij het extra vleugje citrus. Op naar een vollemaan.” 45.99 euro.

www.delhaize.be

In plaats van strijken

Eva, vormgeefster: “Een handstomer. Omdat ik te lui ben om te strijken en geen plooien in mijn kleren wil. Recensies beloven veel goeds hierover.” Philips, 95 euro.

www.coolblue.be

Broek met bling

Ann, eindredacteur: “Omdat de jongste bewegingsvrijheid (alle vrijheid, eigenlijk) hoog in het vaandel draagt: een soepel joggingbroekje met wat bling aan de zijkanten en in de vetertjes. “Mama, dat wou ik, dat glinstert!” Hema, 16 euro.

www.hema.com

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten