PODCAST. Giro Espresso: “Bij Ineos vrezen ze al de hele Giro dat Bernals rug kan opspelen” En win een duoticket voor een onvergetelijke dag in de Tour de France!

Egan Bernal kraakte op de Sega di Ala. Een appelflauwte of toch weer die dekselse rug? 

Hoezo de Giro is beslist? Egan Bernal toonde op de Sega di Ala voor het eerst een moment van zwakte. Speelt zijn rug dan toch op? Wielerreporter Bram Vandecapelle waarschuwt dat Simon Yates in 2018 op vergelijkbare wijze alsnog de Giro verloor. Hij vertelt host Michaël Van Damme over de slapeloze nacht van Victor Campenaerts na zijn ritzege in Gorizia en stelt zich vragen bij de zelfkennis van de uitdagers van Bernal. Reporter ter plekke Maarten Delvaux is allang blij dat hij zijn dolle avontuur van de tweede rustdag nog kan navertellen. En sponsor Skoda geeft een straffe prijs weg.

Win een VIP-dag in de Tour de France

Wil je kans maken op een duo vip-ticket voor de Tour de France geschonken door Skoda? Luister dan naar Giro Espresso en neem tot zondagavond deel aan onze prijsvraag. De winnaars van het duoticket mogen op 4 juli de negende etappe tussen Cluses en Tignes als VIP volgen. U komt op 3 juli aan in Megève waar u ook overnacht, daags nadien wordt u ’s ochtends verwacht op een Early Bird Training onder leiding van een gerenommeerd coureur en verkennen jullie samen een deel van het parcours. Nadien gaat het verder met de wagen, ’s middags volgt er een picknick en bij goed weer mag u zich zelfs aan een helikoptervlucht boven het peloton verwachten. ’s Avonds overnacht u in Courchevel, op maandag 5 juli wordt er terug huiswaarts gekeerd.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met deze eerste van een reeks podcasts tijdens het wielervoorjaar zijn we toe aan onze meest recente worp. Wie na deze reeks de smaak te pakken heeft, kan via onderstaande link al onze wielerproducties terugvinden. De voetballiefhebbers onder u kunnen elke maandag dan weer genieten van Sjotcast, onze podcast over voetbal.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten