Ook Nathalie Meskens (39) zwanger van tweede kindje: “Zo overspoeld door liefde, blijdschap en geluk”

© Het Nieuwsblad

Nadat Natalia gisteren aankondigde dat zij en haar vriend een tweede kindje verwachten in december, is ook haar vriendin Nathalie Meskens (39) voor de tweede keer zwanger. Dat meldt Het Laatste Nieuws en bevestigt de actrice op Instagram.

LEES OOK. Natalia is opnieuw zwanger: bestaat het ideale leeftijdsverschil tussen de kinderen voor mama en kind? (+)

“We hebben het lekker lang stil kunnen houden, 26 weken om precies te zijn”, schrijft Meskens. “Maar nu kunnen we het letterlijk niet meer verstoppen: Lima wordt binnenkort een grote zus!!! Dat we het mooiste wat er is nog is mogen meemaken...we zijn zo blij!!! Zo dankbaar! Zo overspoeld door liefde en blijdschap en geluk dat we er stil van worden...”

Beide vriendinnen waren ook al samen zwanger van hun eerste kinderen, Bobbi-Loua en Lima. Het leeftijdsverschil tussen de twee kindjes is amper 4 dagen. Natalia verwacht haar tweede baby in december. Het kindje van Nathalie Meskens zou dan voor september zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook