Foutje in ‘Blind gekocht’: onthulling verbouwde woning niet getoond (maar hier kan je de beelden zien)

Sophie en Jelle. 

Sophie en Jelle. ©  Play4

Opvallend foutje, woensdagavond in het populaire Play4-programma ‘Blind gekocht’. Toen het huis van Sophie en Jelle in Westrem onthuld zou worden, werd dat niét uitgezonden en sprong het programma een aantal minuten verder. Play4 deelde de beelden nadien op Twitter.

Het programma Blind gekocht draait net rond het onthullen van een volledig gerenoveerde woning aan de deelnemers. En natuurlijk zitten ook de kijkers op het puntje van hun stoel om te zien wat de interieurarchitect van het pand gemaakt heeft. Groot was dan ook de verbazing bij heel wat kijkers toen woensdagavond een vijftal minuten uit het programma ontbraken: de cruciale vijf minuten van de onthulling van de woonst van Sophie en Jelle in Westrem. En dat terwijl Sophie en Jelle aanvankelijk helemaal niet in Westrem wilden wonen.

LEES OOK. ‘Blind gekocht’ rondt meest ingrijpende verbouwing af: “Al die spullen, het resultaat van veertig jaar kopen en niets weggooien”

Het nieuws bereikte Play4 heel snel, dat meteen reageerde met verontschuldigingen en de vergeten passage op haar Twitteraccount plaatste.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK