Pukkelpop start woensdag 16 juni met ticketverkoop (en dit zijn de prijzen)

Foto: Raymond Lemmens

De coronasituatie evolueert gunstig en nu de maatregelen zijn versoepeld, komt er dit jaar weer een editie van Pukkelpop. De organisatie kondigt aan dat de ticketverkoop op woensdag 16 juni start.

105 euro. Dat wordt de prijs van een dagticket voor Pukkelpop 2021 dat van donderdag 19 augustus tot en met zondag 22 augustus plaatsvindt op de vertrouwde festivalweide in Kiewit. Dat is best een pittige prijs voor een editie die vermoedelijk – nog altijd wegens de internationale coronarestricties – hoofdzakelijk uit Belgische acts zal bestaan. De line-up is nog niet bekend maar de Pukkelpoporganisatoren beloven dat die er spoedig aankomt.

Voor een combiticket zal 215 euro worden gerekend, kamperen op de Chill-camping zal 25 euro kosten. De Camping Relax blijft gratis. Food & drinks-vouchers kosten in voorverkoop 56 euro voor twintig stuks, op het terrein zelf betaal je 15 euro voor vijf food & drinks-tickets.

Pukkelpop zal uiteraard stevig inzetten op gezondheid en veiligheid. Dat zal gebeuren via een speciale taskforce, gestuurd vanuit de overheid.

Door jdr
AANGERADEN