Sarah Jessica Parker deelt eerste beelden van het script van Sex And The City-reboot

 ©  Craig Blankenhorn

Sarah Jessica Parker (56), die Carrie Bradshaw speelt in Sex And The City, heeft vrijdag op Instagram een foto van het script gedeeld van “And just like that”. Het was de eerste keer dat het script werd doornomen en daar werden niet alleen fans enthousiast van.

“Een mengelmoes aan zenuwen”, schreef de 56-jarige actrice bij haar bericht. De actrice zou zelfs door de zenuwen veel te vroeg aanwezig geweest zijn voor de eerste doorlezing van het script van “And just like that”, de reboot van Sex and the city.

Op het script staat te lezen dat die aan het einde van de repetitie opnieuw moet worden ingeleverd, waarschijnlijk omdat de producenten het verhaal zo lang mogelijk nog geheim willen houden.

Ze deelde ook foto’s van de scripts van de andere acteurs, waaronder Cynthia Nixon (Miranda), Chris Noth (Big), Kristin Davis (Charlotte), Willie Garson (Stanford), Sara Ramirez (Che) en Mario Cantone (Anthony). Kim Cattrall, die jarenlang de rol van Samantha vertolkte, zal geen deel uitmaken van de cast deze keer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (lto)

Aangeboden door onze partners