‘Vampier’ Ed Sheeran lost nieuwe single op TikTok

De muzikale comeback van Ed Sheeran (30) krijgt vorm. Eind juni brengt de Britse superster zijn eerste officiële single sinds anderhalf jaar uit. Dat doet hij op TikTok, waar hij onlangs een miljoenendeal sloot.

LEES OOK. Ed Sheeran zou miljoenendeal getekend hebben met TikTok

Op sociale media hint Sheeran al een tijdje naar zijn nieuwe single. Die heet Bad habits, en wordt vergezeld door een videoclip waarin Sheeran opduikt als vampier. Sheeran heeft intussen ook een teaser van het nummer gelost en belooft een frisse sound. “Ik probeer altijd andere richtingen uit te gaan, met mezelf en met mijn muziek. Daar heb ik de voorbije maanden hard aan gewerkt in de studio.”

In 2019 kondigde Sheeran een pauze aan. In de tussentijd werd hij vader en verraste hij zijn fans voor Kerstmis met het losstaande nummer Afterglow. Op 25 juni geeft Bad habits de echte aftrap voor het vervolg van zijn muziekcarrière. Dat gebeurt toepasselijk tijdens een online concert op TikTok, naar aanleiding van het EK voetbal. Sheeran tekende begin deze maand een miljoenencontract bij de populaire filmpjes-app. De zanger wordt het nieuwe gezicht van TikTok en zal ook zijn volgende album promoten op het platform.

LEES OOK. Ed Sheeran weer aan het werk na lange pauze

Door dvg
AANGERADEN