Noel Gallagher steunt prins William: “Ik heb ook een kleine broer die zijn mond niet houdt”

Noel Gallagher (links) met zijn jongere broer en Oasis-zanger Liam Gallagher. ©  BELGAIMAGE

Noel Gallagher (54), ex-gitarist van Oasis, heeft partij gekozen in de vete binnen het Britse koningshuis. De muzikant schaart zich aan de zijde van prins William, nadat prins Harry in meerdere interviews uithaalde naar zijn familie.

“Ik weet hoe het is om een jongere broer te hebben die zijn fucking mond opentrekt voor de meest onnodige dingen”, aldus Gallagher in de Britse krant The Sun. Daarmee verwijst hij naar zijn eigen familievete met broer Liam Gallagher, gewezen zanger van hun groep Oasis. “Ik denk dat ik de William van onze gezin ben.” In 2009 stapte Noel Gallagher uit Oasis na een hoogopgelopen ruzie met Liam. Ondanks riante voorstellen wijzen de twee al jaren een reünie af, en beperken ze hun contact tot scheldpartijen op Twitter.

LEES OOK. Harry richt zijn pijlen op BBC na berichtgeving over naam van dochtertje Lilibet: “Vals en lasterlijk” (+)

Gallagher noemt het gedrag van prins Harry “compleet overbodig”, en vindt dat hij overkomt als “een rotzak”. “Het is toch vreselijk hoe Harry zijn eigen familie uitmaakt op tv? Dat hoeft niet. Maak geen ruzie met je familie als het niet nodig is.” Eerder noemde Gallagher prins Harry al “een gek, klein kind”.

LEES OOK. Komt het er toch van? Liam Gallagher overtuigd van Oasis-reünie

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook