Wie bij Paris Jackson op bezoek komt, moet geheimhoudingsverklaring tekenen: “Raak al in paniek van het ritselen van een vuilniszak”

Host Willow Smith (links) tijdens de ‘Red table talk’ met Paris Jackson. ©  AP

Paris Jackson heeft mentale problemen gekregen door achtervolgingen door paparazzi. In de Amerikaanse talkshow ‘Red table talk’ vertelt de dochter van wijlen Michael Jackson dat ze door de “ontelbare cameraflitsen” last heeft van paniekaanvallen en trauma’s.

“Ik hoor soms spookgeluiden als er camera’s in de buurt zijn, en word dan heel paranoïde”, vertelt de 23-jarige Jackson tijdens de online talkshow Red table talk. “Als ik bijvoorbeeld een vuilniszak hoor ritselen, raak ik meteen in paniek.” Volgens Paris is dat inherent aan haar diagnose posttraumatische stressstoornis.

Een van de maatregelen die de dochter van Michael Jackson en Debbie Rowe heeft genomen, zijn geheimhoudingsverklaringen. “Door op te groeien met wereldberoemde ouders neem ik een aantal voorzorgsmaatregelen.” Zo moet iedereen bij haar huis zo’n verklaring ondertekenen.

Het is niet de eerste keer dat Paris zich uitlaat over haar leven als kind van de King of Pop. “Mijn vader wilde dat wij beschaafd waren en ons best deden op school”, zei ze in een eerder interview met model Naomi Campbell. “Als we bijvoorbeeld vijf stuks speelgoed wilden hebben, moesten we eerst vijf boeken lezen.”

Aangeboden door onze partners