Fabio Jakobsen toont wonderlijke transformatie met nieuw gebit: “Tik voor tanden”

 

 ©  Instagram Fabio Jakobsen

Na zijn zware valpartij in de Ronde van Polen vorige zomer is Fabio Jakobsen (Deceuninck - Quick-Step) ondertussen al een tijdje helemaal terug in het wielerpeloton. Na zijn valpartij was Jakobsen ferm toegetakeld. Onder meer zijn gebit was helemaal toegetakeld. Op zijn Instagrampagina showde hij nu trots zijn nieuwe gebit.

Tjorven Messiaen

Zowat alle botten in het aangezicht van de renner waren na die akelige val gebroken, maar na een straffe revalidatie in de afgelopen maanden, valt er nog bitter weinig van zijn verwondingen te zien. Op zijn Instagrampagina toont Jakobsen ook trots zijn nieuwe gebit en bedankt hij de mensen wie hem daarbij begeleid hebben.

Extremely grateful for all of the work that has gone in to giving me my teeth back. Starting with Prof. Gert Meijer and Drs. Jeroen Liebregts. Thank you both and all other medical and dental co workers for the support and work over the last 8 of months. You have all been amazing. Also Michiel Wouters who constructed the implant bridges. The result looks astonishing to me and I am thankful for it. I think they are beautiful. There have been a lot of car trips to Nijmegen, Rosmalen and Grave. @radboudumc @michiel.wouters and Implantologie Grave but it has been worth it. Now on to the coming goals on the bike. First nationals championship this weekend with a big smile. Next up are training camp Livigno, Tour de Wallonië and La Vuelta a España.

“Zoek de 10 verschillen?!”, zette hij bovenaan zijn post. “Ik ben extreem dankbaar voor al het werk dat gedaan is om me mijn tanden terug te geven. Om te beginnen professor Gert Meijer en dokter Jeroen Liebregt. Bedankt aan allebei en ook bedankt aan alle andere tand- en andere medische artsen voor de steun en het werk in de laatste acht maanden. Jullie waren geweldig.”

“Ook bedankt aan Michiel Wouters, die de bruggen voor de implantaten maakte. Het resultaat ziet er fantastisch uit en ik ben zo dankbaar. Ik vind ze prachtig. Er hingen veel autoritten naar Nijmegen, Roosmaen en Grave aan vast, maar ze waren het waard.”

“Nu terug focus op de komende doelen op de fiets: eerst de nationale kampioenschappen dit weekend met een grote glimlach, daarna een trainingskamp in Livigno, de Tour de Wallonie en de Vuelta.”

 
 
 

LEES OOK

Nu in het nieuws