Roberto Martinez en Romelu Lukaku grappen over saga rond colaflesjes op EK: “De Rode Duivels houden van Coca-Cola”

De saga rond de colaflesjes op het EK voetbal blijft duren. Na de wedstrijd Denemarken-België deden ook bondscoach Roberto Martinez en Romelu Lukaku hun duit in het zakje. De trainer van de Rode Duivels zette na de persconferentie een flesje cola recht en verklaarde nadien dat “de Rode Duivels van Coca-Cola houden”. Lukaku kreeg dan weer de keuze tussen een colaflesje en een Heineken.

LEES OOK.Saga rond colaflesjes gaat verder: Russische coach drinkt ervan, UEFA wijst teams op sponsorverplichtingen

LEES OOK.EK-stunt van Cristiano Ronaldo komt Coca-Cola duur te staan: miljarden gaan in rook op voor bedrijf waarvoor hij ooit reclame maakte

Het optreden van Martinez is toch wel opmerkelijk na de actie van Cristiano Ronaldo enkele dagen geleden. De Portugees verwijderde een flesje Coca Cola van het spreekgestoelte en zei ‘Bah Coca Cola”. Om dan een flesje water in de hoogte te steken. Belangrijk detail: Coca-Cola is ook sponsor van de Rode Duivels.

Een dag later zette de Franse international Paul Pogba een flesje Heineken opzij. Toen aan Romelu Lukaku werd gevraagd waar zijn voorkeur naartoe ging, zette die op zijn beurt lachend het flesje Heineken aan de kant. Een statement? “Iedereen weet dat ik geen alcohol drink”, zei hij op zijn beurt.

Roberto Martinez en Romelu Lukaku grappen over saga rond colaflesjes op EK: “De Rode Duivels houden van Coca-Cola”
Romelu Lukaku zette het flesje Heineken met een glimlach weg.
Door svar, lvdw, bla
AANGERADEN