Blunderdoelman Loris Karius gaat nu ook naast het veld de mist in: “Het klopt, ik was bij een andere vrouw dan Sophia”

Sophia Thomalla en Loris Karius zijn “uit elkaar gegroeid”.

Hoe zou het nog zijn met Loris Karius? U weet wel, de man die tijdens de Champions League-finale van 2018 twee keer blunderde als keeper van Liverpool. En nu, na alle sportieve miserie, loopt het ook op privévlak verkeerd.

Nadat hij Simon Mignolet naar de bank duwde en vervolgens de wereld rondging met zijn blunders tegen Real Madrid, ging het steil bergaf met de nu 27-jarige Duitser. Liverpool leende hem eerst twee seizoenen uit aan Besiktas, maar daar kon Karius nooit echt overtuigen. Vorig seizoen bij Union Berlin kwam de doelman slechts vijf keer in actie en dus keert Karius deze zomer voor de laatste keer terug naar Liverpool, waar zijn contract in 2022 afloopt.

De Duitser is dus al een tijdje aan het genieten van de vakantie, nu het EK in volle gang is. Karius verblijft momenteel in Griekenland, maar daar werd hij op een boot betrapt met een onbekende vrouw. Lees: niet zijn vriendin Sophia Thomalla.

En dus mocht Karius het uitleggen op Twitter.

“Gisteren kregen ik en Sophia foto’s van mijn vakantie toegespeeld”, aldus de doelman. “Waarop ik te zien ben met een andere vrouw. Het klopt, we zijn de laatste tijd uit elkaar gegroeid. Ik vind het spijtig dat alles nu uit elkaar valt en daarvoor wil mij excuseren.”

Presentatrice Sophia Thomalla (31) reageerde bij Bild kort en bondig op de breuk met Karius. “Hier is maar één ding over te zeggen: wij zijn twee verschillende mensen. Vanaf nu kan hij opnieuw doen wat hij wil, maar we kunnen vrienden blijven.”

Door Vincent Van Genechten
AANGERADEN