Knack Roeselare krijgt meteen bezoek van Hendrik Tuerlinckx

Hendrik Tuerlinckx zal al op de eerste speeldag op 23 oktober opnieuw te bewonderen zijn in de Tomabelhal, weliswaar in het shirt van Haasrode Leuven. 

Hendrik Tuerlinckx zal al op de eerste speeldag op 23 oktober opnieuw te bewonderen zijn in de Tomabelhal, weliswaar in het shirt van Haasrode Leuven. © Bart Vandenbroucke

Roeselare opent het nieuwe seizoen 2021-2022 met een thuismatch tegen Haasrode Leuven, de nieuwe club van Knack-icoon Hendrik Tuerlinckx.

Zaterdag 23 oktober kan met stip aangeduid worden in de agenda van alle Roeselare-supporters, want op de eerste speeldag krijgen zij meteen al de kans om hun voormalige kapitein Hendrik Tuerlinckx een passend afscheid te bezorgen na dertien seizoenen in Schiervelde. Op 6 november trekt Roeselare naar Achel. Op de vijfde speeldag (27 november) moet de bus opnieuw naar Limburg, want dan staat de eerste topper in Maaseik op het programma. De week nadien komt buur Menen op bezoek. Roeselare herbegint na Nieuwjaar met een trip naar Haasrode Leuven (8 januari) en een thuismatch tegen Maaseik (15 januari). Knack rondt de reguliere competitie af met een bezoek aan Menen (5 februari) en twee thuismatchen tegen Gent (12 februari) en Achel (19 februari).

Nu in het nieuws