SJOTCAST EK #9. “Frankrijk dat een koekje van eigen deeg kreeg: dat zag elke voetbalfan wel graag”

Ook Kylian Mbappé kon Frans puntenverlies niet voorkomen. 

Ook Kylian Mbappé kon Frans puntenverlies niet voorkomen. 

Het EK is volop bezig. En dus schakelt Sjotcast EK ook een versnelling hoger. In deze voetbalpodcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u dagelijks mee op een trip doorheen Europa. In deze aflevering zag Lars hoe een toekomstig psycholoog eerst nog even de voetbalwereld verovert, had Guillaume een Milan Jovanovic-momentje en zag het duo hoe Spanje stilaan in vieze papieren komt.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke dag tijdens het EK

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Dat doen ze ook tijdens het EK. Elke avond neemt het drietal een aflevering van een halfuurtje op, die u ’s ochtends (of ’s nachts, voor de nachtraven onder u) kan beluisteren. Op niet-wedstrijddagen komt er steevast een prominente gast langs. Mis het niet.

Win een Believer-pakket!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. Tijdens het EK maakt u kans op een heus Believer-pakket waarmee u de Rode Duivels naar winst kan toejuichen. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten