Modeshow op het strand: Raf Simons doet ons met Prada al dromen van volgende zomer

Ontwerper Raf Simons presenteerde samen met Miuccia Prada de nieuwe mannencollectie voor het Italiaanse modehuis. Catwalk van dienst was het idyllische strand op Sardinië.

Lien LammensBron: L'officiel

Een tunnel vol plezier. Zo omschrijft het ontwerpersduo de recentste show van Prada. De collectie is ontworpen om te reizen tussen Milaan en Sardinië, waar de digitale modeshow gefilmd werd. Prada wil met de reis benadrukken dat hun kledij zowel geschikt is om te dragen in een stedelijke omgeving als op het strand.

En dat nemen ze erg letterlijk. Op het strand werd een knalrode tunnel neergezet om de overgang van Milaan en de drukke stad naar het strand van Sardinië in goede banen te leiden. Aan het einde van de tunnel is er geen licht maar een zandstrand te zien.

Voorts wordt de collectie gekenmerkt door felle kleuren, denk aan een knalgele lederen jas, en talloze hoog uitgesneden shorts.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners