SJOTCAST EK #11. “1 op 6 goals van Romelu Lukaku kwam er na een assist van Kevin De Bruyne: dan heb je een EK-winnend duo in handen”

Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku: het gouden duo van de Rode Duivels. 

Het EK is volop bezig. En dus schakelt Sjotcast EK ook een versnelling hoger. In deze voetbalpodcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u dagelijks mee op een trip doorheen Europa. In deze aflevering zag Guillaume het Kenneth Vermeer-syndroom opduiken bij Jérémy Doku, ergerde Gert zich aan een bekend Nederlands analist en genoot duo van de geweldig combo Lukaku-De Bruyne.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke dag tijdens het EK

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Dat doen ze ook tijdens het EK. Elke avond neemt het drietal een aflevering van een halfuurtje op, die u ’s ochtends (of ’s nachts, voor de nachtraven onder u) kan beluisteren. Op niet-wedstrijddagen komt er steevast een prominente gast langs. Mis het niet.

Win een Believer-pakket!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. Tijdens het EK maakt u kans op een heus Believer-pakket waarmee u de Rode Duivels naar winst kan toejuichen. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten