PODCAST TOUR. Adrie van der Poel: “Wout van Aert zal meteen goed zijn in de Tour”

Adrie van der Poel is onze columnist in de Tour. Nu al onderwerpt hij in onze podcast alle hoofdrolspelers aan zijn scherpe blik, inclusief zijn eigen zoon Mathieu. 

Adrie van der Poel is onze columnist in de Tour. Nu al onderwerpt hij in onze podcast alle hoofdrolspelers aan zijn scherpe blik, inclusief zijn eigen zoon Mathieu. 

Mathieu van der Poel is in het openingsweekend van de Tour de France een van de topfavorieten op ritwinst en geel en dus trokken wij met onze podcast “De Tour is van Ons” naar vader Adrie van der Poel om vooruit te blikken op de 108ste Ronde van Frankrijk. Adrie pakte in 1984 zelf op hoogst eigenaardige wijze le maillot jaune, maar houdt voor zijn zoon de druk af. Ten huize Van Der Poel wordt bewust niet over de Tour gesproken, gelukkig deed Adrie dat wel uitvoerig én scherp toen podcast-host Michaël Van Damme en wielerreporter Guy Van Den Langenbergh op bezoek kwamen.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met deze eerste van een reeks podcasts tijdens het wielervoorjaar zijn we toe aan onze meest recente worp. Wie na deze reeks de smaak te pakken heeft, kan via onderstaande link al onze wielerproducties terugvinden. De voetballiefhebbers onder u kunnen elke maandag dan weer genieten van Sjotcast, onze podcast over voetbal.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten